Etiketa e artë - guralecë balte hidrocorn


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£16.95

Përshkrim

Guralecët e argjilës së zgjeruar të Gold Label Hydro kanë një shtresë të jashtme qeramike shumë të fortë, e cila kufizon marrjen e ujit.

Ato janë të përshtatshme në mënyrë ideale për stile të rritjes hidroponike me ujitje intensive.
Kini parasysh se edhe pse guralecat janë shumë të dendur, ata mund të notojnë në sisteme më të thella me baticë.

Meqenëse guralecat janë të rrumbullakëta dhe kanë një formë shumë të barabartë, ata lënë shumë hapësirë ​​për oksigjen në sistemin rrënjor. Sipërfaqja e mbyllur e guralecit e bën të vështirë ngjitjen e rrënjëve, duke bërë të mundur pastrimin dhe ripërdorimin e lehtë të nënshtresës suaj.

Lani gjithmonë mirë para përdorimit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi