Sistemi i kombinuar i Njeriut të Gjelbër


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£495.00

Përshkrim

SHËNIM: Ky është një artikull i veçantë porosie - disponohet vetëm transporti standard.

Flamurtari në linjën e produkteve Green Man dhe i preferuari nga kultivuesit që pëlqejnë saktësinë. Sistemi i kombinimit po e shkatërron plotësisht atë kur bëhet fjalë për sasinë dhe cilësinë e rendimentit; kjo varet nga dizajni dhe funksionaliteti unik i sistemit Green Man. Sistemi i kombinuar funksionon duke u ushqyer si nga lart ashtu edhe nga poshtë, duke përdorur një unazë pikuese oksigjenuese që tërheq më shumë oksigjen në tretësirën ushqyese ndërsa pompohet përmes kolonës së pompimit. Ndërsa ushqeni rrënjët nga rezervuari i tij me kapacitet të madh poshtë, oksigjenohet duke përdorur një gur ajri 4” në çdo tenxhere. Sistemi funksionon me energjinë ajrore nga një pompë qendrore ajri, duke kufizuar sasinë e energjisë elektrike që përdoret në dhomën tuaj të rritjes, duke mbajtur nivelet e zhurmës në minimum.

Çdo tenxhere ka një bazë të pjerrët, të ngritur që e kullon çdo tenxhere tërësisht nga të gjithë lëndët ushqyese përsëri në rezervuarin qendror, duke përzier të gjithë lëndët ushqyese në sistemin e plotë, duke ju lejuar të mbani kontrollin e plotë të niveleve tuaja ushqyese me saktësi të saktë, pa asnjë grumbullim. , duke mbajtur të qëndrueshme temperaturën e lëndëve ushqyese.

Green Man Combi System - 2 Pot
Enë e dyfishtë, sistem vetë-lotues me kontrollues truri Green Man, dy vazo të kompletuara të kombinuara, Iceline Pipe dhe rezervuari i rezervuarit 100L. I disponueshëm si në opsionet e rezervuarit të fortë ashtu edhe në opsionet flexitank.

Green Man Combi System - 3 Pot
Enë e trefishtë, sistem vetë-lotues me kontrollues truri Green Man, tre vazo të kompletuara të kombinuara, Iceline Pipe dhe rezervuari i rezervuarit 100L. I disponueshëm si në opsionet e rezervuarit të fortë ashtu edhe në opsionet flexitank.

Green Man Combi System - 4 Pot
Katër tenxhere, sistem vetë-lotues me kontrollues truri Green Man, katër tenxhere të kompletuara të kombinuara, Iceline Pipe dhe rezervuari 250L. Disponohet në të dy opsionet e rezervuarit të fortë (250L) dhe në opsionet flexitank (225L).

Green Man Combi System - 6 Pot
Gjashtë tenxhere, sistem vetë-lotues me kontrollues truri Green Man, gjashtë vazo të kompletuara të kombinuara, Iceline Pipe dhe rezervuari i rezervuarit 250L. Disponohet në të dy opsionet e rezervuarit të fortë (250L) dhe në opsionet flexitank (225L).

Green Man Combi System - 8 Pot
Tetë tenxhere, sistem vetë-lotues me kontrollues truri Green Man, tetë tenxhere të kompletuara të kombinuara, Iceline Pipe dhe rezervuari i rezervuarit 250L. Disponohet në të dy opsionet e rezervuarit të fortë (250L) dhe në opsionet flexitank (225L).

Green Man Combi System - 12 Pot
Dymbëdhjetë tenxhere, sistem vetë-lotues me kontrollues truri Green Man, dymbëdhjetë vazo të kompletuara të kombinuara, Iceline Pipe dhe rezervuari i rezervuarit 350L. E disponueshme si në rezervuar të fortë (350L) dhe në fleksitank (400L).

Green Man Combi System - 16 Pot
Gjashtëmbëdhjetë tenxhere, sistem vetë-lotues me kontrollues truri Green Man, Gjashtëmbëdhjetë tenxhere të kompletuara të kombinuara, Iceline Pipe dhe rezervuar rezervuari 350L. E disponueshme si në rezervuar të fortë (350L) dhe në fleksitank (400L).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi