GREEN MAN SYSTEMS - 225L FLEXITANK


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£125.00

Përshkrim

E kompletuar plotësisht dhe e gatshme për t'u lidhur me trurin tuaj të sistemit Green Man, duke përfshirë një pompë uji Sicce pa zhurmë 1350 me prizë unike të lidhjes.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi