GREEN MAN SYSTEMS - PENZE Pëlhure KATRORE 30L


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£3.30

Përshkrim

Tenxherja e pëlhurës Green Man System është pjesa më e gjithanshme dhe thelbësore e kompletit për çdo organizim të rritjes. Përdoreni atë të zhveshur për ujitje me dorë, vendosni disa në një tabaka pikuese me disa shtylla pikatore për një sistem vaditjeje të lehtë për t'u përdorur dhe pa zhurmë, madje mund t'i futni në një sistem Green Man Flood & Drain, duke krijuar zonën optimale të rrënjës mjedis zhvillimi për bimët tuaja.

E bërë nga fibra natyrale 100% të bio-degradueshme, me përjashtim të dorezave mbartëse përfundimisht të forta prej najloni, tenxherja Green Man System Fabric balancon në mënyrë të përkryer marrjen dhe kullimin e lëndëve ushqyese, duke ruajtur nivelet e duhura të ngopjes së pëlhurës për të hequr në mënyrë efektive lëndët ushqyese duke lejuar që teprica të rrjedhë. jashtë.

Tenxherja unike me pëlhurë e sistemit Green Man është bërë për t'u rrëshqitur mirë brenda enëve tuaja të Sistemit Green Man FD (Flood & Drain). Përmban mediat në rritje brenda.

Kur bëhet fjalë për vendosjen e tenxhereve tuaja:
  • Fillimisht vendosni tabakanë e nënshtresës në fund
  • Fusni tenxheren e pëlhurës së sistemit Green Man
  • Shtoni një shtresë guralecash balte në bazën e tenxhere prej pëlhure
  • Më pas mbushni tenxheren e pëlhurës së sistemit Green Man me median e zgjedhur të rritjes

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi