GREEN MAN SYSTEMS - TABAKA E SUBSTRATIT


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£7.00

Përshkrim

Tabaka e nënshtresës e përdorur në sistemet e përmbytjes dhe kullimit të Green Man, e kthen sistemin tuaj të kombinuar në një sistem përmbytjeje dhe kullimi.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi