Përforcues i sythave të planetit të gjelbër


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£29.50

Përshkrim

Bud Booster është një aditiv origjinal i lulëzimit nga Green Planet i cili, për shkak të nivelit të lartë të fosforit, ndihmon në nxitjen e lulëzimit dhe ndihmon në metabolizmin e bimëve gjatë mesit të fazës së lulëzimit. Përforcuesi i sythave e thënë thjesht është një përmirësues i luleve që përdoret përgjithësisht nga kopshtarët e nivelit fillestar për të arritur një korrje më të madhe më të rëndë.

Ky produkt jashtëzakonisht me kosto efektive do të rrisë madhësinë dhe densitetin e luleve duke përdorur fosfor pluhur dhe kalium. Të kaliumi ndihmon në përmirësimin e cilësisë së luleve/frutave tuaja dhe ndihmon në prodhimin e niseshtës së bimëve. Nuk përmban ngjyrues apo përbërës të dëmshëm.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi