Humidifier Grow Bitz - 23L


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£195.00

Përshkrim

Humidifier Grow Bitz 23 litra

Ky lagështues shumë i rregullueshëm ka një grykë me shumë drejtime, rrota të integruara dhe mund të mbushet manualisht ose vazhdimisht. Përmirësoni lagështinë në dhomën tuaj të rritjes me këtë lagështues të lehtë për t'u përdorur, 23L

VLERA KYÇE:

Grykë me shumë drejtime plotësisht e rregullueshme

Funksionaliteti i mbushjes manuale ose konstante

Kontrolloni dhe rrisni nivelet e lagështisë, duke siguruar ajër të pastër në dhomën e rritjes

Përmasat: W32 X H112 X D26cm

Furnizimi me energji elektrike: 220-240V 50Hz

Fuqia e lagështuesit: 110w

Pesha e produktit: 6.5 kg Pesha në kuti: 6.7 kg

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi