Grow Bitz Plant Bends (Paketë prej 50)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£3.49

Përshkrim

  • Një nga mënyrat më të lehta për të trajnuar dhe formuar bimë të vogla dhe të mesme
  • Lehtë për t'u përdorur - thjesht kapeni mbi një kërcell ose anësor për ta bërë atë të rritet në drejtimin që dëshironi
  • Trajnimi i hershëm i sjell bimët tuaja në formën e duhur që në fillim
  • Shumë ekonomike - 50 në një paketë dhe ato janë të ripërdorshme!
  • Ju ndihmon të shfrytëzoni sa më shumë hapësirën dhe dritën tuaj të rritjes

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi