Grow Bitz -Bisturia e klonimit të disponueshëm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.75

Përshkrim

Bisturitë sterile të Grow Bitz janë një aksesor i shkëlqyeshëm, i disponueshëm, për prerje, i cili eliminon transferimin e sëmundjeve dhe dëmtimin e bimëve.

• Bisturia e sterilizuar e mbështjellë individualisht
• Ideale për prerjet e bimëve
• Parandalon sëmundjet dhe dëmtimin e çdo prerjeje
• Cilësi e shkëlqyer dhe jetëgjatësi

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi