Ngrohës me ventilator GroWarm 2,8 kW


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£99.00

Përshkrim

Ngrohës elektrik GroWarm 2.8kW/2800w

Ngrohësi Elektrik Profesional GroWarm 2,8 kW është një nga mënyrat më të mira për t'i mbajtur dhomat e rritjes të ngrohta gjatë motit të ftohtë. Pajisja është kryesisht një ngrohës dhe mund të nxjerrë një sasi të madhe ngrohtësie nëpërmjet 3 cilësimeve të ndryshme në 1kW, 1.8kW dhe 2.8kW. Ngrohësja vjen me priza metalike në strehë, e cila e lejon atë të pezullohet nga tavanet, duke lejuar qarkullim më të mirë të ajrit.

Veçoritë

  • 3 Cilësimet e fuqisë për më shumë kontroll mbi prodhimin e nxehtësisë (1kw, 1.8kw + 2.8kw)
  • Termostati i rregullueshëm (0 – 26 Celsius)
  • Jashtëzakonisht i qetë
  • Tambur prej çeliku inox
  • Gjatësia e vlerësuar me IP44: 37.5 cm | Gjerësia: 22 cm | Lartësia: 30cm (përfshirë kllapat e dyshemesë) | Prizë standarde 3 pine në Mbretërinë e Bashkuar (gjatësia e plumbit përafërsisht 130 cm)

Specifikimet

2800 W: Ideale për serra deri në 3m x 6m

Frekuenca: 50 Hz

Tensioni: 220 – 240 V

Aktuale: 13A (maksimumi)

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi