Ngrohës me ventilator GroWarm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£50.00

Përshkrim

Ngrohësit me ventilator GroWarm 2kw & 3kw janë ideale për ngrohjen e dhomave të vogla dhe të mesme dhe ofrojnë një alternativë me kosto efektive për markat e tjera në treg sot.

Karakteristikat 2 kw:
• 3 cilësime
• Ndërprerja e sigurisë
• Termostat vetë-konfigurues
• Tension – 220-240v
• Mund të përdoret në çdo dhomë të thatë

Karakteristikat 3 kw:
• E pjerrët
• 3 cilësime
• Ndërprerja e sigurisë
• Termostat vetë-konfigurues
• Tension – 220-240v
• Mund të përdoret në çdo dhomë të thatë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi