Spërkatës me presion GrowBitz


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£6.25

Përshkrim

Këta spërkatës dore nën presion janë idealë për ujitje të bimëve dhe bimëve të vazove të shtëpisë së brendshme në kopsht ose serë. I bërë nga një plastikë e qëndrueshme, ky spërkatës i dobishëm është i përsosur për ujitje të bimëve me ujë ose një përzierje të koncentruar ushqimesh dhe lëndësh ushqyese për të siguruar rritje të fortë të bimëve.

• Grykë spërkatëse e rregullueshme
• Spërkatës i fortë dhe afatgjatë
• I dobishëm për spërkatjen e ujit, ushqimit dhe lëndëve ushqyese
• I mirë për ujitje të bimëve të reja dhe delikate
• Përdoreni në ambiente të mbyllura në bimë shtëpiake ose jashtë në kopsht

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi