GSE - Kontrolluesi i shpejtësisë së ventilatorit


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£79.50

Përshkrim

Temperatura GSE dhe shpejtësia minimale e ventilatorit (1 Amper)
Kontrolluesi më i thjeshtë në gamë, me një prizë të vetme për një ventilator dalës. Ai përmban dy pulla: njëra vendos temperaturën e dhomës dhe tjetra vendos shpejtësinë minimale të ventilatorit.

Temperatura e GSE dhe Shpejtësia maksimale/minin e histerezës (2,5 Amper)
Ky kontrollues është vëllai më i madh i modelit të përmendur më lart. Vjen me të njëjtat veçori, por gjithashtu përfshin dy pulla shtesë. Një nga këto pulla rregullon shpejtësinë maksimale të ventilatorit. Kjo është e dobishme kur përdorni një ventilator më të madh se sa nevojitet, sepse mund ta parandaloni që të godasë kapacitetin e tij të plotë (nëse është e nevojshme). Doreza tjetër ju lejon të vendosni histerezën. Mendoni për histerezën si 'përgjegjshmëri'. Ai i tregon kontrolluesit se sa larg mund të devijojnë kushtet përpara se të ndryshohen shpejtësitë e ventilatorit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi