GT Oksigjen i lëngshëm 11,9% (Oxy-Plus)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£2.60

Përshkrim

Kultivues hidroponik? Për një rezervuar steril, pa sëmundje dhe rrënjë të shëndetshme bimore, përdorni Oxy-Plus 11.9%

  • Peroksid hidrogjeni (H 2 0 2 )
  • Lufton sëmundjet e rrënjëve (si Pythium)
  • Oksigjenon zonën tuaj të rrënjëve, duke përmirësuar rritjen
  • Rrit marrjen e lëndëve ushqyese
  • Përdoret për sterilizimin e sistemeve hidroponike dhe për pastrimin e pajisjeve

Është peroksid hidrogjeni (H 2 O 2 ). Kur shtohet në rezervuarin tuaj, ai shpejt shpërbëhet dhe lëshon molekulat e oksigjenit në:


1. Sulmoni sëmundjet, sporet e kërpudhave dhe patogjenët në rezervuarin tuaj
2. Pastroni dhe sterilizoni pajisjet e dhomës së rritjes
3. Përmirësoni marrjen e lëndëve ushqyese

Në përgjithësi, do të keni rrënjë më të shëndetshme, pa sëmundje dhe bimë më të forta dhe me rritje më të shpejtë. Për të sterilizuar sistemin tuaj midis të korrave, përdorni atë në përqendrime më të larta.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi