GT Nitrozyme


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£7.95

Përshkrim

Bimët mëmë duhet të spërkaten ose mjegullohen me Nitrozyme rreth dy javë përpara se të merren prerjet. Kjo do të prodhojë një rritje të fuqishme të kërcitjeve të reja dhe do të sigurojë shumë material për prerjet. Pak shkon shumë!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi