Guanokalong - Përmirësues i ekstraktit të Shijes


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.95

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Ekstrakti Guanokalong është krijuar për të promovuar shijen, cilësinë dhe rendimentin e të korrave. Ndihmon në përshpejtimin e strukturës së rrënjosjes dhe promovimin e lulëzimit të bollshëm; gjithashtu ndihmon në mbrojtjen e bimës kundër patogjenëve bakterialë.

Përfitimet
• Përmirësimi i shijes, cilësisë dhe rendimentit.
• Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
• I përshtatshëm për të gjithë kultivuesit dhe të gjitha sistemet.
• Stimulon rritjen e rrënjëve.
• Lulëzimi i bollshëm.
• Siguron mbrojtje shtesë nga infeksionet bakteriale.
• Zvogëlimi i rrezikut të djegies së gjetheve për shkak të çlirimit gradual të lëndëve ushqyese.
• Nuk ka erë të pakëndshme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi