Guard n Aid PestOFF Plus Koncentrat 250ML


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£34.90

Përshkrim

Guard n Aid PestOFF është një sprej i koncentruar i gatshëm për përdorim i përgatitur nga piretrum. Është një insekticid tepër efektiv për kontrollin e afideve, mizave të zeza, mizave të gjelbra, vemjeve dhe mizave të bardha në lulet e kopshtit, frutat dhe perimet.

I përshtatshëm për përdorim si brenda ashtu edhe jashtë gjatë gjithë sezonit të vozitjes. Është një pesticid efektiv për kontrollin e një sërë dëmtuesish që gjenden zakonisht.

Bën shishe 33 x 750 ml

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi