Guard n Aid Thrip 250ML


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£23.50

Përshkrim

Një tjetër zgjidhje kundër dëmtuesve me bazë piretrumin, por këtë herë për Thrips! Guard'n'Aid Thrip është një insekticid i koncentruar i krijuar posaçërisht për përdorim kundër Thrips në fazat e larvës, të rriturve dhe vezëve.

Thrip punon duke imobilizuar sistemin nervor dhe sistemin e frymëmarrjes të insekteve kur bëhet kontakt. Është i përshtatshëm për t'u përdorur në kulturat e mbrojtura dhe zonat e jashtme të rritjes. Gjithashtu i përshtatshëm për të dy kulturat jo të ngrënshme dhe të ngrënshme.

Përfitimet kryesore

  • Bazuar në pyretherum
  • Shumë e përqendruar
  • Mund të përdoret në kulturat ushqimore
  • I përshtatshëm për aplikim të brendshëm dhe të jashtëm
  • Vret thrips në fazat e larvës, të rriturve dhe vezëve

Udhëzim për përdorim

Për rezultate më të mira, ju rekomandojmë të ndiqni udhëzimet e prodhuesit të dhëna në etiketë. Holloni me një shpejtësi prej 10 ml/L dhe spërkatni bujarisht të korrat. Është e rëndësishme të siguroheni që të spërkatni të dyja anët e gjetheve, si dhe kërcejtë për të siguruar që të gjithë dëmtuesit të jenë të mbuluar. Ne ju rekomandojmë të spërkatni me dritat e fikura për të shmangur djegien e bimëve tuaja.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi