Hades - Pro Flower Booster 1L


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£57.50

Përshkrim

Çfarë bën

Ky aditiv i fuqishëm i lulëzimit është një formulë e saktë që do t'i çlirojë bimët tuaja potencialin e vërtetë të lulëzimit. Projektuar posaçërisht për të nxitur lulëzimin dhe për të shkurtuar gjatësinë ndërnyjore.

  • Rrit rendimentet
  • Kontrollon lartësinë e bimës
  • I bën lulet të forta dhe kompakte
  • Shkurton gjatësinë ndërnyjore

    Ju gjithashtu mund të pëlqeni

    Shikuar së fundmi