Perde ajrore Hailea - 60cm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£2.49

Përshkrim

Perdja ajrore Hailea është një shpërndarës ajri me cilësi të lartë, i cili mund të përdoret për të rritur përmbajtjen e oksigjenit në tretësirën tuaj ushqyese.

• Lehtësisht fleksibël për t'iu përshtatur rezervuarit të çdo forme.
• Flluskat shpërndahen në mënyrë të barabartë për të krijuar perden e përsosur të ajrit.
• I përshtatshëm për ujëra të ëmbla dhe të kripura.
• Siguron lëvizje dhe ajrim për të oksigjenuar dhe përzier në mënyrë efektive solucionin tuaj ushqyes.
• Përmirëson shëndetin e rrënjëve dhe nxit rritjen.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi