Top golfi gur ajri 40 mm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.95

Përshkrim

Topat prej guri ajri sigurojnë ajrim për solucionet ushqyese dhe rezervuarët e ujit.

• Top i rrumbullakët qeramik Air Stone 40mm
• Ngjiteni lehtësisht me pompën e ajrit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi