Hailea - Pompë uji HX HX2500 (650l/h)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£17.95

Përshkrim

Pompat e ujit të Serisë Hailea HX janë mjaft të besueshme dhe të fuqishme për t'i bërë ato të përshtatshme për një shumëllojshmëri të gjerë sistemesh dhe aplikimesh hidroponike. Të gjitha pompat e gamës janë të dizajnuara për përdorim të vazhdueshëm në nivele të ulëta uji, HX800 dhe HX1500 kanë norma rrjedhjeje të rregullueshme dhe HX2500 dhe HX4500 kanë infuzione ajri të integruar.

HX800, HX1500, HX2500 dhe HX4500 do të përshtaten me tub standard ose fleksibël 13 mm.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi