Pompë me infuzion ajri me prodhim të lartë buxhetor Zhurmë e ulët 30L/Min


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£47.50

Përshkrim

Kjo pompë unike ka një sistem të dyfishtë të lagështirës dhe funksion të thithjes së zhurmës që jep performancë të lartë me funksionim super të heshtur.
Shiritat e dyfishtë të rrjedhës prodhojnë një sasi të madhe ajri me presion shumë të lartë.
Pompa ka gjithashtu një dizajn të plotë të papërshkueshëm nga uji, kështu që nuk ka nevojë për ndonjë strehë dhe kështu tërheq gjithmonë ajër të pastër.
Pompë ajri e fiksuar me fuqi të lartë që është krijuar për funksionim të qetë dhe përmban valvula Supaflex me jetëgjatësi.

Kolektor 6 drejtimesh i përfshirë

• Prodhimi: 30L/min
• Fuqia: 25w
• Zhurma: <40dB
• Tensioni: 110/220V
• Pesha: 4 kg
• Frekuenca: 50/60Hz
• Përmasat: 208×160×166mm
• Presioni: >0.025Mpa

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi