Çanta me vulosje të nxehtësisë - Madhësi të ndryshme


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£2.00

Përshkrim

Këto çanta vulosëse premium ngrohjeje janë të shkëlqyera për ruajtjen e ushqimeve, erëzave dhe barishteve të ndryshme. Çanta janë rezistente ndaj spërkatjes të cilat mbrojnë përmbajtjen nga spërkatjet e ujit kur mbyllen nga nxehtësia nga lart.

Mund ta mbyllni dyfish çantën me një makinë standarde të izolimit termik.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi