Tenda për rritje të gjata në shtëpi


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£200.00

Përshkrim

Këto tenda do të duhet të porositen nga furnizuesi ynë, kështu që ju lutemi të lini disa ditë për dorëzim.

Homebox Ambient Q100+ 100 x 100 x 220 cm
Kutia e rritjes HOMEbox Ambient Q100+ bazohet në një metër katror hapësirë ​​në rritje. Lartësia e tij bujare prej 2.2 m e bën atë një zgjedhje veçanërisht të popullarizuar me kultivuesit hidroponikë ku bimët priren të ngrihen pak më lart nga toka në sistemet e rritjes.

• Përmasat e montuara 100 x 100 x 220cm
• 2 vite garanci prodhimi

Homebox Ambient Q120+ 120 x 120 x 220 cm
Kutia e rritjes Ambient Q120+ është një e preferuar e qartë midis kultivuesve të përkushtuar të brendshëm dhe mund të përdoret për të gjitha fazat e ciklit jetësor të bimës, një kuti rritjeje super-produktive!

• Përmasat e montuara 120 x 120 x 220cm
• 2 vite garanci nga prodhuesi

Homebox Ambient Q150+ 150 x 150 x 220 cm
Kjo është madhësia jonë e re e kutisë, Q150+, e kërkuar nga klientët tanë për një kohë të gjatë dhe tani më në fund! Ai jo vetëm që plotëson në mënyrë të përsosur boshllëkun midis Q120 dhe Q200, por gjithashtu ju ofron mundësi të reja në nivele më të larta.

• Përmasat e montuara 150 x 150 x 220cm
• 2 vite garanci nga prodhuesi

Homebox Ambient Q200+ 200 x 200 x 220cm
Është kubi perfekt për rritje–i projektuar për kultivues profesionistë të përkushtuar, 200 centimetra i gjerë, i gjatë dhe 220 cm i lartë.

• Përmasat e montuara: 200 x 200 x 220 cm

Homebox Ambient R240+ 240 x 120 x 220 cm
Për kultivuesit me fat që të kenë një dhomë rritjeje shtesë për t'ia kushtuar hobit të tyre, ka në të vërtetë vetëm një mënyrë për të bërë: Ambient R240+ në 220 lartësi.

• Përmasat e montuara 240 x 120 x 220cm
• 2 vite garanci nga prodhuesi

Homebox Ambient Q240+ 240 x 240 x 220cm
Hyni në ligën e madhe me këtë kuti të mrekullueshme katrore - 240 centimetra në katror. Një hapësirë ​​kolosale 5.7 metra katrorë në rritje.

• Përmasat e montuara: 240 x 240 x 220 cm

Homebox Ambient R300+ 300 x 150 x 220 cm
Për kultivuesit me fat që të kenë pak hapësirë ​​shtesë për t'ia kushtuar hobit të tyre, ka në të vërtetë vetëm një rrugë për të bërë: HOMEbox® Ambient R300+, i cili është i aksesueshëm nga të gjitha anët.

• Përmasat e montuara: 300 x 150 x 220cm

Homebox Ambient Q300+ 300 x 300 x 220cm
Është tenda më e madhe e rritjes HOMEbox® ndonjëherë! I përkushtuar për të përmbushur kërkesat e kultivuesve më të zellshëm dhe profesionistë, ky kopsht i brendshëm gjigant do të japë sasi të bollshme të të korrave tuaja të preferuara.

• Përmasat e montuara: 300 x 300 x 220 cm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi