Sulfum Hotbox


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£85.00

Përshkrim

Hotbox është një avullues squfuri që është ideal për kontrollin dhe çrrënjosjen e sëmundjeve të bimëve. Ofron mbrojtje efektive nga botriti, myku pluhur dhe njollat ​​e zeza. Hotbox avullon ngadalë squfurin i cili shpërndahet në mënyrë të barabartë rreth bimëve tuaja ku vendoset në gjethe. Kjo ndikon në ndryshimin e nivelit të pH në sipërfaqen e gjetheve, duke ndihmuar në eliminimin e mykut pluhur dhe kërpudhave të tjera. Ai gjithashtu do të ndihmojë në kontrollin e dëmtuesve të tillë si thrips, marimangat e merimangës dhe minatorët e gjetheve.

Sulfumi Hotbox vjen me një paketë squfuri 500 g në kuti. Avullimi i të cilave ndodh shumë në mënyrë të barabartë; nuk do të merrni një depozitë më të rëndë afër njësisë. Njësia funksionon në temperaturën e përsosur për të avulluar, për të mos djegur squfurin, i cili mund të shkaktojë zhvillimin e oksideve. Është i përshtatshëm për përdorim gjatë gjithë jetës së bimës, përveç 2 javëve të fundit të lulëzimit. Njësia funksionon në 100 W deri në temperaturën e funksionimit dhe më pas bie në 50 W për ta ruajtur atë. Hotbox është një mënyrë shumë me kosto efektive dhe efikase për të kontrolluar sëmundjen me mbështetjen te spërkatjet. Në bimët me gjethe të dendura, është e lehtë të humbasësh sipërfaqet në të cilat sëmundjet mund të zhvillohen me një llak. Depozitat e imta të squfurit arrijnë në të gjitha pjesët e uzinës për kontroll më të madh.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi