Shtëpia & Kopshti Bud XL


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£16.95

Përshkrim

H&G Bud XL është një aditiv i fuqishëm lulëzimi që do të ridrejtojë sheqernat natyrale nga gjethet e bimës, në vendet e lulëzimit. Rezultati i kësaj është shija dhe aroma e përmirësuar e produktit përfundimtar.

Projektuar për përdorim nga mesi i lulëzimit deri në vjelje, Bud XL përmban vitamina dhe mikronutrientë që do të stimulojnë procesin enzimatik dhe transportin e sheqerit. I përshtatshëm për t'u përdorur me çdo sistem rritjeje ose hidroponik.

  • Transporton sheqernat nga gjethet në vendet e lulëzimit
  • Përmirëson shijen dhe aromën
  • Maksimizon peshën e korrjes përfundimtare
  • I përshtatshëm për përdorim në të gjitha mediat në rritje
  • Përmban nivele të larta të fosforit dhe kaliumit

Drejtimet:

Për rezultate më të mira, përdorni në përputhje me grafikët e ushqimit të Shtëpisë dhe Kopshtit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi