Shtëpi dhe kopsht (COCO A&B)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.90

Përshkrim

Shtëpia dhe kopshti A dhe B

House & Garden Coco A&B është një lëndë ushqyese bazë premium, e krijuar nga holandezët për përdorim me bimët e rritura në Coco. Duke përmbajtur të gjithë lëndët ushqyese kryesore që i nevojiten një bime kur rritet në këtë substrat, mund të jeni të sigurt se ky është një produkt me cilësi të lartë i projektuar nga njerëz që e bëjnë atë më së miri!

  • Lëndë ushqyese bazë e projektuar posaçërisht për përdorim me bimët e rritura në Coco.
  • Projektuar dhe zhvilluar nga një prodhues më i mirë holandez - House & Garden.
  • Shumë i gjithanshëm – Përdoret për ciklet e rritjes dhe lulëzimit të zhvillimit të bimës.
  • E përkryer për përdorim me gamën e aditivëve dhe përforcuesve House & Garden.
  • Lehtë për t'u përdorur - pa formulime të veçanta të rritjes dhe lulëzimit: përdorni siç duhet gjatë rritjes tuaj.
  • Ushqyesit e Shtëpisë dhe Kopshtit rekomandohen shumë nga shumë klientë të kënaqur.

Si funksionon Coco A&B

House & Garden Coco A&B është një lëndë ushqyese bazë posaçërisht për përdorim me bimët e rritura në Coco. House & Garden Coco A&B është ushqim i plotë bimor që furnizon të gjithë lëndët ushqyese bazë të kërkuara nga bimët për rritje të fortë dhe të shëndetshme si në fazën vegjetative ashtu edhe në atë të lulëzimit të zhvillimit të bimëve.

Si të përdorni Coco A&B

Mbushni rezervuarin tuaj të sistemit hidroponik riqarkullues me ujë dhe shtoni sasi të barabarta të House & Garden Coco Part A dhe House & Garden Coco Part B në rezervuar për të arritur forcën e kërkuar dhe përzieni mirë. Ne rekomandojmë përdorimin e një shiringe ose gote për matjen e saktë të këtij produkti dhe një matës CF/EC/PPM, si p.sh. Bluelab Truncheon për të kontrolluar TDS (forca e lëndëve ushqyese). Rregulloni sipas nevojës. Më pas, shtoni çdo aditiv dhe përforcues që dëshironi të përdorni dhe përsëri përzieni mirë. Rregulloni pH-në e tretësirës në nivelin e kërkuar duke përdorur pH lart ose poshtë sipas nevojës. Ne rekomandojmë përdorimin e një matësi pH si pH matësi Horticare për të ndihmuar në vendosjen e saktë të pH në nivelin e kërkuar. Ashtu si me të gjithë lëndët ushqyese, aditivët dhe produktet e rregullimit të pH, shmangni kontaktin me lëkurën dhe sytë dhe vishni veshje të përshtatshme mbrojtëse. Ruani në një temperaturë ndërmjet 7C dhe 30C.

Të dyja pjesët e një lëndë ushqyese 2-pjesëshe janë krijuar për t'u përdorur së bashku në sasi të barabarta. Përdorimi i vetëm pjesës A ose B, ose përdorimi i tyre në sasi të pabarabarta do të rezultojë në një zgjidhje ushqyese e cila nuk është e balancuar siç duhet. Kjo pothuajse me siguri do të çojë që bimët tuaja të vuajnë nga mangësi.

Ashtu si me të gjithë lëndët ushqyese, përforcuesit dhe aditivët, mos i përzieni kurrë së bashku në formën e tyre të koncentruar (dmth. direkt nga shishja). Gjithmonë shtoni çdo lëndë ushqyese, përforcues ose aditiv në rezervuarin tuaj ose ujin e ushqimit me radhë, duke i dhënë zgjidhjes një përzierje të mirë për ta përzier përpara se të shtoni tjetrin.

Ju lutemi pyesni një anëtar të stafit për fuqinë e rekomanduar të lëndëve ushqyese dhe gamën e pH-së për llojin e veçantë të bimës që dëshironi të rriteni pasi lloje të ndryshme bimësh kanë kërkesa të ndryshme për forcën ushqyese. Forca ideale e lëndës ushqyese mund të ndryshojë gjithashtu në varësi të fazës së rritjes së bimës.

House & Garden Coco është një produkt me cilësi premium për kultivuesit që kërkojnë më të mirën. Ju mund të jeni të sigurt për rezultate të shkëlqyera kur përdoren në kombinim me gamën e aditivëve dhe përforcuesve House & Garden.

Shtëpia & Kopshti Coco Pjesa A: NPK 4-0-3

Shtëpia & Kopshti Coco Pjesa B: NPK 1-3-7

Shtëpia dhe kopshti i rekomanduar EC: 1.2 – 2.0

Gama e rekomanduar e pH nga House & Garden: 5,5 – 6,2 me një pH prej 5,8 që është optimale

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi