Shtëpi & Kopsht Multi Zyme


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£10.95

Përshkrim

House & Garden Multi Zyme është një stimulues i fuqishëm, i pasur me enzima, koenzima dhe vitamina. Multi Zyme përshpejton dhe nxit procesin e rritjes. Gjithashtu forcon imunitetin e bimës. Multi Zyme ndihmon në zbërthimin dhe tretjen e lëndës organike dhe gjithashtu rrit rezistencën e bimëve ndaj sëmundjeve dhe stresit. Enzimat ndihmojnë në konvertimin e lëndës ushqyese bazë në një lëndë ushqyese edhe më të disponueshme bio, e cila asimilohet shumë më lehtë nga bima.

House & Garden Multi Zyme është një gamë komplekse enzimash të dobishme. Këto enzima janë shumë të rëndësishme që bimët të shkëmbejnë metabolikisht sheqernat bimore. Enzimat janë katalizatorë të vegjël që nxisin këto procese dhe i mbajnë ato në harmoni me shkallën e rritjes së bimës. Ai gjithashtu ka enzima që nxisin vendet e lulëzimit dhe kondicionimin e tokës.

Multi Zyme është projektuar për përdorim në tokë, hidroponikë dhe aplikime koko. Ultra i tretshëm për lehtësi në përdorim!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi