Shtepi & Kopshti Pk13-14 Shtese


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£6.90

Përshkrim

House & Garden PK 13-14 stimulon formimin e shpejtë të frutave dhe luleve duke u siguruar bimëve tuaja një sasi të madhe fosfori dhe kaliumi për një periudhë prej 3 deri në 4 ditë. Kjo krijon iluzionin e një thatësire brenda bimës, duke e ndalur plotësisht ciklin e rritjes dhe duke e detyruar atë në ciklin e lulëzimit. Fosfori dhe kaliumi janë blloqe të rëndësishme ndërtuese për bimën. Fosfori është i nevojshëm për formimin e rrënjëve dhe ndikon në frymëmarrjen dhe fotosintezën brenda bimës. Fosfori gjithashtu luan një rol masiv në procesin e lulëzimit dhe pjekjes. Kaliumi është i nevojshëm për përthithjen dhe transportin e lëndëve ushqyese në bimë. Ajo gjithashtu ka një efekt të dobishëm në procesin e pjekjes.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi