Stimuluesi i rrënjëve të shtëpisë dhe kopshtit 1


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£10.90

Përshkrim

Stimulues i rrënjëve të shtëpisë dhe kopshtit

Stimulues i rrënjëve të shtëpisë dhe kopshtit për zhvillim të shëndetshëm dhe të shpejtë të rrënjëve.

  • Krijuar nga një prodhues më i mirë holandez - House & Garden.
  • Stimulues i fuqishëm i rrënjëve.
  • Përmirëson mjedisin rrënjë.
  • Ndihmon enzimat dhe mikrobet e dobishme të bëjnë punën e tyre.
  • Ndihmon përthithjen më të shpejtë dhe më të lehtë të lëndëve ushqyese përmes rrënjëve të bimëve.
  • E përkryer për përdorim me gamën e lëndëve ushqyese dhe aditivëve të Shtëpisë dhe Kopshtit.

Si funksionon Root Stimulator

Stimuluesi i Rrënjëve të Shtëpisë dhe Kopshtit është një stimulues i fuqishëm i rrënjëve që ndihmon në krijimin e një mjedisi të përmirësuar të rrënjëve (rizosferë). Kjo inkurajon enzimat dhe bakteret dhe kërpudhat e mira të bëjnë punën e tyre. Kjo nga ana tjetër çon në përthithjen më të shpejtë dhe më të lehtë të lëndëve ushqyese përmes rrënjëve të bimës. Stimulatori 1 gjithashtu kontribuon në një sistem të gjerë të kërcelleve të rrënjëve të shëndetshme dhe rrënjëve të flokëve. Stimuluesi 1 ndihmon në transportin e lëndëve ushqyese brenda bimës dhe përshpejton procesin e ndarjes së qelizave.

Si të përdorni Root Stimulator

Stimuluesi i Rrënjëve të Shtëpisë dhe Kopshtit mund të përdoret në të gjitha llojet e sistemeve të rritjes dhe me çdo substrat. Root Stimulator rekomandohet veçanërisht për përdorim në 5 javët e para të rritjes për të ndërtuar një bazë të shkëlqyer rrënjë. Thjesht përdorni në masën 1 ml/litër si një shtesë në orarin tuaj të zakonshëm të të ushqyerit.

Ashtu si me të gjithë lëndët ushqyese, përforcuesit dhe aditivët, mos i përzieni kurrë së bashku në formën e tyre të koncentruar (dmth. direkt nga shishja). Gjithmonë shtoni çdo lëndë ushqyese, përforcues ose aditiv në rezervuarin tuaj ose ujin e ushqimit me radhë, duke i dhënë zgjidhjes një përzierje të mirë për ta përzier përpara se të shtoni tjetrin.

I përdorur sipas udhëzimeve dhe në kombinim me lëndët ushqyese dhe aditivët House & Garden, Root Stimulator do t'u japë bimëve tuaja një fillim në ndërtimin e një sistemi rrënjor të shëndetshëm dhe të gjerë.

Doza e rekomanduar e stimuluesit të rrënjëve të shtëpisë dhe kopshtit – 1 ml/litër.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi