Pluhur qitjeje për shtëpi dhe kopsht


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.00

Përshkrim

Shooting Powder është një lëndë ushqyese premium me bazë fosfori dhe kaliumi që është krijuar për t'u dhënë bimëve tuaja një shtytje përfundimtare në fazën e lulëzimit të ciklit të rritjes.

Pluhuri i qitjes siguron para-kursorë për sintezën e ATP-së, i cili nga ana tjetër do t'u japë bimëve tuaja një bazë për të rritur peshën e luleve deri në fund të ciklit. Ky aditiv premium është i përshtatshëm për përdorim me çdo mjedis të rritjes dhe në çdo sistem rritjeje.

  • Përmirëson shijen dhe aromën e produktit përfundimtar
  • Maksimizon potencialin e rendimentit
  • Është treguar se nxjerr në pah ngjyrat natyrale
  • Rrit shëndetin e përgjithshëm të bimës

Drejtimet

Për rezultate më të mira, përdorni në përputhje me udhëzimet e dhëna në qeskë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi