Përforcues i lartë i shtëpisë dhe kopshtit


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.50

Përshkrim

Përforcues i lartë i shtëpisë dhe kopshtit

House & Garden Top Booster është një përforcues i shkëlqyer i lulëzimit për përdorim përveç produkteve të tjera në gamën e House & Garden. Top Booster përmban forma lehtësisht të absorbueshme të fosforit dhe kaliumit për të rritur ndjeshëm numrin e sythave dhe peshën dhe cilësinë përfundimtare të të korrave tuaja.

  • Formulimi PK i vetë House & Garden
  • Përforcues i fuqishëm i lulëzimit
  • Rrit në mënyrë të konsiderueshme numrin e luleve dhe peshën e produktit
  • Përmban hekur për gjethe më të shëndetshme
  • E përkryer për përdorim me produkte të tjera në gamën House & Garden

Si funksionon H&G Top Booster

Gjatë ciklit të lulëzimit, bimët kërkojnë më shumë fosfor dhe kalium (PK) për të parandaluar që ato të bëhen të mangëta. Home & Garden Top Booster përmban sasi bujare të këtyre 2 lëndëve ushqyese në një formë që është lehtësisht e absorbueshme nga bima. I përdorur përveç lëndës ushqyese bazë të zakonshme, Top Shooter do të sigurojë që bimët tuaja të mos kenë mungesë të këtyre lëndëve ushqyese thelbësore. Top Booster gjithashtu përmban hekur për gjethe më të shëndetshme. Rezultati është një rritje në numrin e luleve dhe vendeve të lulëzimit. Gjithashtu pesha dhe cilësia e të korrave tuaja janë përmirësuar shumë.

Duke përdorur H&G Top Booster

House & Garden rekomandon përdorimin e Top Booster në një normë prej 1.5 ml/litër për 3-4 ditë, 3 javë para korrjes. Rekomandimi i dyqanit: Pas testimeve të gjera kemi gjetur se, po ashtu, duke ndjekur rekomandimet e përdorimit të Shtëpisë dhe Kopshtit, Top Booster gjithashtu promovon shumë lulëzimin duke e përdorur atë në një normë prej 0.33 ml/litër sapo të fillojë lulëzimi (zakonisht rreth javës 2 ose 3 të cikli i lulëzimit) dhe vazhdoni ta përdorni me këtë ritëm derisa të vijë koha për shpëlarjen përfundimtare (këtë e quajmë metodë e rrjedhjes). Duke e plotësuar atë në këtë mënyrë, bimët tuaja do të përfitojnë duke pasur akses në përbërësit kryesorë të lulëzimit në Top Booster për një periudhë më të gjatë kohore që çon në lulëzime më të rënda të cilësisë më të lartë.

Ashtu si me të gjithë lëndët ushqyese, përforcuesit dhe aditivët, mos i përzieni kurrë së bashku në formën e tyre të koncentruar (dmth. direkt nga shishja). Gjithmonë shtoni çdo lëndë ushqyese, përforcues ose aditiv në rezervuarin tuaj ose ujin e ushqimit me radhë, duke i dhënë zgjidhjes një përzierje të mirë për ta përzier përpara se të shtoni tjetrin.

Booster Top House & Garden NPK: 0-13-14

Doza e rekomanduar e House & Garden Top Booster: 1.5ml/litër për 3-4 ditë në 3 javë para korrjes.

Këshillë e nxehtë OSGS: Përdorni Top Booster siç rekomandon House & Garden, por përdorni gjithashtu në 0,33 ml/litër që nga fillimi i lulëzimit deri në fillimin e skuqjes.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi