IEC lidhës i drejtë i prizës së kabllove i rilidhur


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£3.50

Përshkrim

Zgjidhni këtë lidhës C14 për të fuqizuar pajisjet periferike të kompjuterit, pajisjet e TI-së dhe pajisjet mjekësore. Është i rilidhur dhe mund të strehojë përmasa kabllosh deri në 8 mm. Njësia mund të trajtojë gjithashtu pajisje të rënda me fuqi deri në 10 A.

I njohur zakonisht si lidhës i plumbit të kazanit, ai vjen me terminale me vidhos ose pllakë shtrënguese, në mënyrë që të mund t'i lidhni kabllot tuaja pa ndonjë mjet të posaçëm si pajisje saldimi ose shtrëngimi. Priza IEC me 3 pin është zgjedhja ideale për sigurimin e kabllove të sigurta në pajisjet e testimit, njësitë e shpërndarjes së energjisë dhe makineritë profesionale të përpunimit të ushqimit.

• prizë IEC
• Tensioni nominal prej 230 V
• I përshtatshëm për përdorim me kabllo deri në 8mm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi