Insecto Smoke Fumer


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£4.75

Përshkrim

Insecto Smoke Fumer Generator është një alternativë e thjeshtë dhe alternative për insekticidin me spërkatje për trajtimin e infektimeve nga insektet fluturuese dhe zvarritëse. Funksionon si një mjet për tymosje me një dozë për të steralizuar dhomën tuaj të rritjes.

• Zgjidhje shumë e fortë, shumë efektive
• Pastron të gjitha insektet e zakonshme (përfshirë marimangat e merimangës, afidet dhe pleshtat) aq të përsosura për tymosje ndërmjet cikleve të të korrave si masë parandaluese
• Punon shpejt dhe në mënyrë efektive për të minimizuar infektimet nga insektet
• Çdo madhësi tymi djegëse trajton zona me madhësi të ndryshme

E rëndësishme:
• Gjeneruesit e tymit të insekteve kërkojnë që të evakuoni zonën tuaj të rritjes pasi tymrat janë toksikë.
• Mbani gjithmonë PPE të përshtatshme.
• Shkundni shishen përpara përdorimit.

Si të përdorni
Evakuoni zonën e çdo gjëje nga dhoma juaj e rritjes (veten, kafshët duke përfshirë kafshët shtëpiake dhe peshqit) dhe sigurohuni që të gjitha dritaret të jenë të mbyllura dhe dhoma të jetë sa më e izoluar nga tymrat. Fikni të gjithë tifozët e marrjes dhe nxjerrjes. Vendosni gjeneratorin e tymit të insekteve në qendër të dhomës tuaj të rritjes. Vendoseni enën në një sipërfaqe rezistente ndaj nxehtësisë. Hiqni kapakun e enës dhe ndizni siguresën. Dilni menjëherë nga dhoma dhe sigurohuni që dyert të jenë mbyllur mirë dhe lëreni për 24 orë.

Rekomandohet që të tymosni dhomën tuaj të rritjes dhe ta lini atë brenda natës, më pas të ajrosni dhomën përpara se ta përdorni përsëri.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi