Integra Boost 62% - 67g


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£4.95

Përshkrim

Pop Integra Boost në një kavanoz, kovë ose qese të mbyllur për të krijuar mjedisin ideal për të mbajtur duhanin, purotë dhe barishtet tuaja në kushte perfekte. Thasat e lehta për t'u përdorur mund të përmirësojnë seriozisht cilësinë e produkteve tuaja të thara duke i mbajtur ato në lagështinë optimale.

  • Lehtë për t'u përdorur
  • Kontrolli i lagështisë në dy drejtime rrit ose ul nivelet tuaja të lagështisë sipas nevojës
  • Është pa kripë kështu që nuk do të ndryshojë shijen
  • Qeset janë të miratuara nga FDA, rezistente ndaj derdhjes dhe grisjes, të biodegradueshme dhe jo toksike
  • E disponueshme në dy nivele lagështie
  • Vjen me një kartë treguese zëvendësuese për t'ju treguar kur qesja juaj duhet të zëvendësohet

Integra boost disponohet në dy nivele lagështie: 55% dhe 62%.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi