IWS Inner Punched Pot


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£3.85

Përshkrim

Tenxherja e brendshme IWS vendoset brenda një tenxhere të jashtme IWS të disponueshme veçmas si pjesë e një Sistemi IWS dhe strehon substratin që keni zgjedhur. Pjesa e brendshme e Punch shfrytëzon plotësisht hapësirën brenda tenxheres suaj të jashtme IWS, me anët e drejta dhe një zonë kullimi që mbulon pjesën e poshtme. Grushti i madh i brendshëm mund të përdoret me çdo medium.

  • Një produkt zyrtar IWS.
  • Është pjesë e një zgjidhjeje të plotë ujitëse.
  • Mund të përdoret me çdo medium.
  • Drenazh i shkëlqyer.
  • Mban 10.5 litra substrate.
  • Bërë nga plastika e fortë dhe e qëndrueshme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi