Pelet Jiffy Peat 41 mm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.10

Përshkrim

Jiffy Peat Pellets janë një enë me mur të hapur, rrjetë dhe sterile, 100% e mesme torfe të gjitha në një. Ata kanë një numër të qartë avantazhesh për kultivuesit.

• Gati per te shkuar
• Mbirje më e mirë, më e shpejtë nga avantazhet uniforme të rritjes
• Nuk ka tronditje të transplantit ose shqetësim rrënjë pasi nuk ka nevojë të hiqet nga kontejneri
• Kursimi i fuqisë punëtore me cikël më të shkurtër rritjeje
• Përdorimi i ulët i ujit
• Rendimente më të larta, rendimente më cilësore

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi