JIFFY PRO7 COCO BLOCK 5 kg (70L)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£14.95

Përshkrim

PRO7 COCO BLOCK i prodhuar nga Jiffy është zgjedhja perfekte për kultivuesit që përdorin shumë koko dhe duan që ajo të jetë e lehtë dhe e matur për t'u transportuar dhe ruajtur, por me kosto më efektive sesa blerja e shumëfishtë COCO BRICKS.

Si të përdorni:
Vendoseni PRO7 COCO BLOCK tuaj në një enë të madhe të gjerë, si p.sh. një tabaka Garland 1 m ose karrocë dore, përzieni ujin dhe lëndën ushqyese në një kovë, më pas shtoni në bllokun tuaj dhe shikoni të fryhet.
Ne rekomandojmë 30 litra ujë të vakët për një përzierje që nuk është e lagur plotësisht e qetë, ideale për nëse më pas dëshironi të ujisni në vazot e freskëta të bimëve dhe 35 litra nëse nuk do të ujisni bimët tuaja.
Thyejeni brenda kovës ndërsa fryhet dhe fryjeni për të prodhuar një produkt uniform me duart tuaja ose me një pirun dore. Kjo mund të zgjasë 15 deri në 20 minuta. Tani është pika në të cilën është më mirë të shtoni çdo substrat të mëtejshëm që ju nevojitet, si p.sh. perlit ose guralecë balte.
Shtoni përzierjen tuaj të zgjeruar të vazove në një tenxhere të përshtatshme dhe më pas shtoni bimën tuaj. Bimët e përhapura në priza Jiffy7C ose priza sfungjeri ROOT!T do të kenë një fillim të gatshëm për të lulëzuar në substratin tuaj premium PRO7.
Filloni të ushqeheni me një pleh profesional si VitaLink Coco Coir Grow, një lëndë ushqyese vega e provuar se promovon zhvillimin e shpejtë të rrënjëve dhe rritjen e hershme të fuqishme. Përzieni 1-2 ml/L të secilës prej tretësirave A dhe B në ujin tuaj për fidanët dhe bimët e reja. Filloni të rrisni shkallën e dozës sapo të shihni se fidanët ose bimët tuaja janë vendosur dhe po rriten në mënyrë aktive. Përdorni në 3-4 ml/L të secilës prej tretësirave A dhe B për bimët e pjekura.
Gjithmonë kontrolloni cilësinë e ujit në zonën tuaj dhe sigurohuni që po përdorni variantin e duhur - qoftë ujë i fortë ose ujë i butë. Në zonat me ujë shumë të butë, ne rekomandojmë një suplement CalMag gjysmë të forte si Vitalink CalMag (0.5ml/L) gjatë fazës së rritjes.

Specifikime teknike
Media: 100% Coco Pith
I ngjeshur: Po
RHP: Po
Buffered: Po
Të fekonduar paraprakisht: Jo
Vëllimi: 70L kur zgjerohet
Uji i nevojshëm për të zgjeruar çdo bllok - 30 L për një përzierje më të thatë, e cila është e përkryer për bimët që dëshironi t'i 'ujitni' ose 35 litra për një përzierje me vazo më të lagësht për t'u mbjellë drejtpërdrejt pa 'ujitje'.
Ph: 6,0 +/-1 (1:1,5)
EC: 0,5 mS/cm (1:1,5)
Madhësia e paketimit: 290 x 280 x 140 mm
Pesha e paketimit: 5 kg (përafërsisht)

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi