Ventilator i murit metalik Krystal 18" me 3 shpejtësi


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£39.00

Përshkrim

Ventilatori i murit metalik Krystal 18" ka tre shpejtësi për të rritur rrjedhën e ajrit dhe lëvizjen. Është i montuar në mur, kështu që nuk do të zërë hapësirë. Ka tehe të forta metalike dhe një funksion lëkundës, duke i lejuar ventilatorit të shpërndajë sasi të mëdha ajri në mënyrë të barabartë në të gjithë zonën.

• 3 shpejtësi
• Modaliteti oscilues
• E montueshme në mur
• I qetë por i fuqishëm
• Konsumi 80W

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi