Reflektori i madh parabolik i bardhë - 1 m


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£42.50

Përshkrim

Reflektorët parabolikë janë reflektorë me kënd të gjerë në formë ombrellë që japin të gjithë dritën tuaj drejt tendës së bimës tuaj jashtëzakonisht mirë.

Këta reflektorë janë përfunduar me një shtresë pluhuri me shkëlqim të lartë të bardhë dhe mbajtëset e llambave janë të vendosura në një pozicion vertikal për një përhapje të gjerë të dritës. Dizajni i këtyre reflektorëve përhap dritën në një zonë të madhe, kështu që janë më të përshtatshmet vetëm brenda një tende për rritje ose një dhomë të vogël me mure reflektuese. Nëse keni ndërmend të përdorni disa drita në dhomën tuaj të rritjes, këta reflektorë do të funksionojnë shumë mirë, duke mbuluar të gjitha bimët tuaja më poshtë me një përhapje të barabartë të dritës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi