Ngrohës serë LightHouse ECOHEAT


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£21.95

Përshkrim

Ngrohës serë LightHouse ECOHEAT 45W, 80W, 135W dhe 240W

Ofron një mjedis të qëndrueshëm për të mbrojtur bimët nga luhatjet e papritura të temperaturës dhe lagështisë. Ngrohësi tubular ECOHEAT ndihmon në ruajtjen e një temperature të qëndrueshme të mjedisit në rritje dhe ndihmon në parandalimin e rënies së papritur të temperaturave për shkak të netëve më të ftohta. Ideale për përdorim në zonat e përhapjes ku temperatura e rregullt e ambientit është kritike.

• IP55 rezistent ndaj spërkatjes dhe spërkatës
• Kllapa për montim në mur ose dysheme

Madhësitë e disponueshme:

45W - 305mm e gjatë me një kabllo 1m

80 W - 608 mm e gjatë me një kabllo 1 m

135W - 915mm e gjatë me një kabllo 1m

240 W - 1220 mm e gjatë me një kabllo 1 m

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi