Ngrohës serë LightHouse


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£42.00

Përshkrim

Ngrohës serë LightHouse 2KW
• Mbani nën kontroll temperaturat e serrës me Ngrohësin e Serrës 2kw.
• Të fortë, të besueshëm dhe të lehtë për t'u përdorur, këta ngrohës kontrollohen në mënyrë termostatike. Ventilatori i integruar ka 3 cilësime të ndryshme shpejtësie.
• Përmasat: 230 x 198 x 320 mm (lxwxh)
• Sipërfaqja e ngrohjes: 20m²
• Dalja e ajrit: 186 m³/orë

Ngrohës serë LightHouse 3KW
Ngrohësi i serrës LightHouse 3kW është një mjet i shkëlqyeshëm për t'u përdorur kur përpiqeni të ruani temperaturat gjatë muajve më të ftohtë. Fuqia e fuqishme 3 kW do të thotë se mund të ngrohë shpejt dhe në mënyrë efektive hapësira të mëdha. Gjithashtu u lejon kultivuesve të arrijnë dhe ruajnë temperaturën e dëshiruar duke lejuar që bimët e tyre të lulëzojnë. Dizajni i thjeshtë por i fortë i lejon kultivuesit të përdorin dhe vendosin lehtësisht në një mjedis të ngarkuar të dhomës së rritjes. Gjithashtu, veçoria e shtuar e kontrollit të 3 fuqisë së cilësimeve të ndryshme të nxehtësisë do të thotë se ngrohësi është shumëfunksional dhe mund të përdoret si ngrohës ashtu edhe si ventilator.

USP-të kryesore:
• Dizajn i thjeshtë për t'u përdorur, i thjeshtë dhe i fortë
• Vrapim i qetë
• 3 Cilësimet e kontrollit të energjisë
• Përdorimi i dyfishtë – mund të përdoret edhe si ngrohës edhe si ventilator
• Ngrohës me performancë të lartë dhe të fuqishëm në 3 kW
• Mbrojtja e sigurisë nga mbinxehja
• Kontroll i saktë i temperaturës me termostat të ndjeshëm

Specifikimet teknike:
Cilësimet Vetëm tifoz; 1500 W; 3000 W
Hyrja e rrjetit AC 220 – 240 V | 50 Hz
Pesha neto 3.6 kg
Fuqia 3050 W
Dimensionet 245 x 240 x 310
Siguresa e prizës 13 A
Mbrojtje termike (e brendshme) 55 °C
Vlerësimi IP24

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi