LIGHTHOUSE HYDROSTIK - 500ML


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£4.80

Përshkrim

HYDROSTIK është një ngjitës i cili do të lidhet me shumicën e materialeve duke përfshirë qilima dhe pllaka qilimash, shami, tekstile, pëlhura, izolim, dru, gur, beton, suva, disa plastikë, polietileni, kanavac, shkumë, tapë, karton dhe letër.
Përdoret në dysheme, në prodhimin e mobiljeve dhe në izolimin termik.

UDHËZIMET PËR PËRDORIM

Shkundni kanaçen përpara përdorimit. Aplikoni ngjitësin nga 10 - 20 cm. Aplikoni ngjitësin në të dy sipërfaqet për një lidhje më të fortë.
Sipërfaqet që do të bashkohen duhet të jenë pa pluhur dhe yndyrë. Spërkatja e tepërt mund të hiqet me një pastrues tretës.

E RËNDËSISHME
Përmbysni kutinë pas përdorimit dhe shtypni grykën derisa të pastrohet. Mos e përdorni në nënshtresa që do të jenë subjekt i temperaturave mbi 50ºC. Mos ruani nën 5ºC

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi