Tenda Max Lighthouse


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£98.00

Përshkrim

LightHouse MAX është tenda premium, për kultivuesin që nuk dëshiron kompromise. Ofron një kornizë të qëndrueshme dhe të rëndë që përfshin qoshet metalike, shtyllat më të trasha dhe më të forta në treg dhe zgjedhje të shumta kanalesh dhe gypash kabllosh, të gjitha me mbyllje të dyfishtë.

Vëmendja ndaj detajeve në dizajnin e gamës LightHouse shtrihet si në premium LightHouse MAX ashtu edhe në LightHouse LITE buxhetor.
Të dy përfitojnë nga një material i ri reflektues i quajtur ULTRALUX, i cili ofron deri në 30% reflektim më të lartë në krahasim me produktet tradicionale, ndërsa zinxhirët Tivax të vendosur në të gjitha dyert kanë aftësinë e provuar për të ofruar një vulë cilësore kur mbyllen.

0,5mx 1m x 1,8m
Specifikimet kryesore të LightHouse MAX:
• Materiali i rëndë Tri-Layer 600 Denier me astar të veçantë reflektues LightHouse ULTRALUX
• Zipa cilësorë me rreshta të dyfishtë Tivax që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa
• Kornizë - shtylla me diametër 22 mm ose 25 mm me qoshe metalike të salduara - duke ofruar forcë dhe jetëgjatësi maksimale
• Të gjitha daljet për ajrin dhe kabllot janë me rreshtim të dyfishtë dhe të ngushtë me çelësa tërheqës në secilën rreshtim
• Të gjitha çorapet më të mëdha të nxjerrjes përfitojnë nga mbulesat e jashtme të ngjitshme Velcro për të ndaluar dritën kur nuk janë në përdorim
• Shufra mbështetëse çatie me skaje gome për kapje të fortë
• Tabaka futëse e papërshkueshme nga uji
• 4 x rripa filtri
• Rripat e dorës me velcro për fiksimin e kabllove dhe telave
• Kapëse dere në të gjitha dyert për fiksim kur janë të hapura
• Jepet në një çantë prej pëlhure

Specifikat e produktit:
Diametri i shtyllës: 22 mm
Nxjerrja bëhet përmes çatisë me një gjëndër kanali 200 mm (8”).
2 çorape x inline 200 mm (8”) për përdorim me ndriçim me ftohje me ajër
2 x 100 mm (4”) gjilpëra kabllosh
3 x ndenja ajri pasive të nivelit të ulët me rrjetë të imët (anti grime).
Gjithashtu përfshin mbulesa rezistente ndaj dritës kur nuk përdoret
4 x rripa filtri

Rekomandime:
Për konfigurimin e një llambë të vetme - ose një 250 W
HID ose CFL me fuqi të lartë
Madhësia minimale e rekomanduar e ventilatorit për nxjerrjen - 100 mm (4")

0,76mx 0,76mx 1,8m
Specifikimet kryesore të LightHouse MAX:
• Materiali i rëndë Tri-Layer 600 Denier me astar të veçantë reflektues LightHouse ULTRALUX
• Zipa cilësorë me rreshta të dyfishtë Tivax që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa
• Kornizë - shtylla me diametër 22 mm ose 25 mm me qoshe metalike të salduara - duke ofruar forcë dhe jetëgjatësi maksimale
• Të gjitha daljet për ajrin dhe kabllot janë me rreshtim të dyfishtë dhe të ngushtë me çelësa tërheqës në secilën rreshtim
• Të gjitha çorapet më të mëdha të nxjerrjes përfitojnë nga mbulesat e jashtme të ngjitshme Velcro për të ndaluar dritën kur nuk janë në përdorim
• Shufra mbështetëse çatie me skaje gome për kapje të fortë
• Tabaka futëse e papërshkueshme nga uji
• 4 x rripa filtri
• Rripat e dorës me velcro për fiksimin e kabllove dhe telave
• Kapëse dere në të gjitha dyert për fiksim kur janë të hapura
• Jepet në një çantë prej pëlhure

Specifikat e produktit:
Diametri i shtyllës: 22 mm
Nxjerrja bëhet përmes çatisë me një gjëndër kanali 200 mm (8”).
2 çorape x inline 200 mm (8”) për përdorim me ndriçim me ftohje me ajër
2 x 100 mm (4”) gjilpëra kabllosh
3 x ndenja ajri pasive të nivelit të ulët me rrjetë të imët (anti grime).
Gjithashtu përfshin mbulesa rezistente ndaj dritës kur nuk përdoret
4 x rripa filtri

Rekomandime:
Për konfigurimin e një llambë të vetme - ose një HID 250 W/315 W ose CFL me fuqi të lartë
Madhësia minimale e rekomanduar e ventilatorit për nxjerrjen - 100 mm (4")

1 m x 1 m x 2 m
Specifikimet kryesore të LightHouse MAX:
• Materiali i rëndë Tri-Layer 600 Denier me astar të veçantë reflektues LightHouse ULTRALUX
• Zipa cilësorë me rreshta të dyfishtë Tivax që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa
• Kornizë - shtylla me diametër 22 mm ose 25 mm me qoshe metalike të salduara - duke ofruar forcë dhe jetëgjatësi maksimale
• Të gjitha daljet për ajrin dhe kabllot janë me rreshtim të dyfishtë dhe të ngushtë me çelësa tërheqës në secilën rreshtim
• Të gjitha çorapet më të mëdha të nxjerrjes përfitojnë nga mbulesat e jashtme të ngjitshme Velcro për të ndaluar dritën kur nuk janë në përdorim
• Shufra mbështetëse çatie me skaje gome për kapje të fortë
• Tabaka futëse e papërshkueshme nga uji
• 4 x rripa filtri
• Rripat e dorës me velcro për fiksimin e kabllove dhe telave
• Kapëse dere në të gjitha dyert për fiksim kur janë të hapura
• Jepet në një çantë prej pëlhure

Specifikat e produktit:
Diametri i shtyllës: 22 mm
2 opsione në nxjerrje, përmes çatisë ose anash
1 x hyrje anësore bazë me një gjëndër kanali 250 mm (10”).
2 çorape x inline 250 mm (10”) për përdorim me ndriçim me ftohje me ajër
2 x 100 mm (4”) gjilpëra kabllosh
3 x ndenja ajri pasive të nivelit të ulët me rrjetë të imët (anti grime).
Gjithashtu përfshin mbulesa rezistente ndaj dritës kur nuk përdoret
2 x dyer anësore për qasje të lehtë në korrje
4 x rripa filtri

Rekomandime:
Ideale si një mjedis tharje/magazinimi, kur përdoret me LightHouse DryNet.
Për konfigurimin e një llambë të vetme - 400 W HID.
Madhësia minimale e rekomanduar e ventilatorit për nxjerrjen - 100 mm (4")

1.2mx 1.2mx2m
Specifikimet kryesore të LightHouse MAX:
• Materiali i rëndë Tri-Layer 600 Denier me astar të veçantë reflektues LightHouse ULTRALUX
• Zipa cilësorë me rreshta të dyfishtë Tivax që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa
• Kornizë - shtylla me diametër 22 mm ose 25 mm me qoshe metalike të salduara - duke ofruar forcë dhe jetëgjatësi maksimale
• Të gjitha daljet për ajrin dhe kabllot janë me rreshtim të dyfishtë dhe të ngushtë me çelësa tërheqës në secilën rreshtim
• Të gjitha çorapet më të mëdha të nxjerrjes përfitojnë nga mbulesat e jashtme të ngjitshme Velcro për të ndaluar dritën kur nuk janë në përdorim
• Shufra mbështetëse çatie me skaje gome për kapje të fortë
• Tabaka futëse e papërshkueshme nga uji
• 4 x rripa filtri
• Rripat e dorës me velcro për fiksimin e kabllove dhe telave
• Kapëse dere në të gjitha dyert për fiksim kur janë të hapura
• Jepet në një çantë prej pëlhure

Specifikim produkti:
Diametri i shtyllës: 25 mm
2 opsione në nxjerrje, përmes çatisë ose anash
1 x hyrje anësore bazë me një gjëndër kanali 300 mm (12").
2 çorape x inline 300 mm (12”) për përdorim me ndriçim me ftohje me ajër
2 x 100 mm (4”) gjilpëra kabllosh
3 x ndenja ajri pasive të nivelit të ulët me rrjetë të imët (anti grime).
Gjithashtu përfshin mbulesa rezistente ndaj dritës kur nuk përdoret
2 x dyer anësore për qasje të lehtë në korrje
4 x rripa filtri

Rekomandime:
Përshtatet me shumicën e sistemeve të rritjes dhe është ideal për Sistemin Master PLANT!T eros IV
Për konfigurimin e një llambë të vetme - 600 W HID
Madhësia minimale e rekomanduar e ventilatorit për nxjerrjen - 125 mm (5")
SHËNIM: Kjo tendë do të mbajë një ventilator brenda çorapeve 300 mm

2.4mx 1.2mx2m
Specifikimet kryesore të LightHouse MAX:
• Materiali i rëndë Tri-Layer 600 Denier me astar të veçantë reflektues LightHouse ULTRALUX
• Zipa cilësorë me rreshta të dyfishtë Tivax që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa
• Kornizë - shtylla me diametër 22 mm ose 25 mm me qoshe metalike të salduara - duke ofruar forcë dhe jetëgjatësi maksimale
• Të gjitha daljet për ajrin dhe kabllot janë me rreshtim të dyfishtë dhe të ngushtë me çelësa tërheqës në secilën rreshtim
• Të gjitha çorapet më të mëdha të nxjerrjes përfitojnë nga mbulesat e jashtme të ngjitshme Velcro për të ndaluar dritën kur nuk janë në përdorim
• Shufra mbështetëse çatie me skaje gome për kapje të fortë
• Tabaka futëse e papërshkueshme nga uji
• 4 x rripa filtri
• Rripat e dorës me velcro për fiksimin e kabllove dhe telave
• Kapëse dere në të gjitha dyert për fiksim kur janë të hapura
• Jepet në një çantë prej pëlhure

Specifikat e produktit:
Diametri i shtyllës: 25 mm
2 opsione në nxjerrje, përmes çatisë ose anash
1 x hyrje anësore bazë me një gjëndër kanali 300 mm (12").
2 çorape x inline 300 mm (12”) për përdorim me ndriçim me ftohje me ajër
3 x 100 mm (4”) gjendra kabllosh
4 x vrima ajri pasive të nivelit të ulët me rrjetë të imët (anti grime).
Gjithashtu përfshin mbulesa rezistente ndaj dritës kur nuk përdoret
2 x dyer anësore, plus derë të madhe të pasme për qasje të lehtë në prerje
4 x rripa filtri

Rekomandime:
Vendosja e dy llambave - 2 x 600 W HID.
Madhësia minimale e rekomanduar e ventilatorit për nxjerrjen - 150 mm (6")
SHËNIM: Kjo tendë do të mbajë një ventilator brenda çorapeve 300 mm. Në LightHouse MAX 2.4 m, qasja nga përpara mund të bëhet ose duke përdorur dy dyert e brendshme të lakuara ose nëse kërkohet akses i plotë, thjesht mbyllni të gjithë pjesën e përparme!

1.5mx 1.5mx2m
Specifikimet kryesore të LightHouse MAX:
• Materiali i rëndë Tri-Layer 600 Denier me astar të veçantë reflektues LightHouse ULTRALUX
• Zipa cilësorë me rreshta të dyfishtë Tivax që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa
• Kornizë - shtylla me diametër 22 mm ose 25 mm me qoshe metalike të salduara - duke ofruar forcë dhe jetëgjatësi maksimale
• Të gjitha daljet për ajrin dhe kabllot janë me rreshtim të dyfishtë dhe të ngushtë me çelësa tërheqës në secilën rreshtim
• Të gjitha çorapet më të mëdha të nxjerrjes përfitojnë nga mbulesat e jashtme të ngjitshme Velcro për të ndaluar dritën kur nuk janë në përdorim
• Shufra mbështetëse çatie me skaje gome për kapje të fortë
• Tabaka futëse e papërshkueshme nga uji
• 4 x rripa filtri
• Rripat e dorës me velcro për fiksimin e kabllove dhe telave
• Kapëse dere në të gjitha dyert për fiksim kur janë të hapura
• Jepet në një çantë prej pëlhure

Specifikim produkti:
Diametri i shtyllës: 25 mm
2 opsione në nxjerrje, përmes çatisë ose anash
1 x hyrje anësore bazë me një gjëndër kanali 300 mm (12").
2 çorape x inline 300 mm (12”) për përdorim me ndriçim me ftohje me ajër
2 x 100 mm (4”) gjilpëra kabllosh
3 x ndenja ajri pasive të nivelit të ulët me rrjetë të imët (anti grime).
Gjithashtu përfshin mbulesa rezistente ndaj dritës kur nuk përdoret
2 x dyer anësore për qasje të lehtë në korrje
4 x rripa filtri

Rekomandime:
Përshtatet me shumicën e sistemeve të rritjes dhe është ideal për Sistemin Master PLANT!T eros IV
Për konfigurimin e një llambë të vetme - deri në 1000 W HID
Madhësia minimale e rekomanduar e ventilatorit për nxjerrjen - 125 mm (5")
SHËNIM: Kjo tendë do të mbajë një ventilator brenda çorapeve 300 mm.

1,95mx 1,95mx 1,95m
Specifikimet kryesore të LightHouse MAX:
• Materiali i rëndë Tri-Layer 600 Denier me astar të veçantë reflektues LightHouse ULTRALUX
• Zipa cilësorë me rreshta të dyfishtë Tivax që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa
• Kornizë - shtylla me diametër 22 mm ose 25 mm me qoshe metalike të salduara - duke ofruar forcë dhe jetëgjatësi maksimale
• Të gjitha daljet për ajrin dhe kabllot janë me rreshtim të dyfishtë dhe të ngushtë me çelësa tërheqës në secilën rreshtim
• Të gjitha çorapet më të mëdha të nxjerrjes përfitojnë nga mbulesat e jashtme të ngjitshme Velcro për të ndaluar dritën kur nuk janë në përdorim
• Shufra mbështetëse çatie me skaje gome për kapje të fortë
• Tabaka futëse e papërshkueshme nga uji
• 4 x rripa filtri
• Rripat e dorës me velcro për fiksimin e kabllove dhe telave
• Kapëse dere në të gjitha dyert për fiksim kur janë të hapura
• Jepet në një çantë prej pëlhure

Specifikat e produktit:
Diametri i shtyllës: 25 mm
4 opsione në nxjerrje, përmes çatisë ose anash
2 x tabaka futëse e papërshkueshme nga uji me një copë
1 x hyrje anësore bazë me një gjëndër kanali 300 mm (12").
4 çorape x inline 300 mm (12”) për përdorim me ndriçim me ftohje me ajër
4 x 100 mm (4”) gjilpëra kabllosh
6 x vrima ajri pasive të nivelit të ulët me rrjetë të imët (kundër grimeve).
Gjithashtu përfshin mbulesa rezistente ndaj dritës kur nuk përdoret
2 x dyer anësore, plus derë të madhe të pasme për qasje të lehtë në prerje
8 x rripa filtri

Rekomandime:
Për instalimin e katër llambave - 4 x 400 W HID.
Madhësia minimale e rekomanduar e ventilatorit për nxjerrjen - 150 mm (6")
SHËNIM: Kjo tendë do të mbajë një ventilator brenda çorapeve 300 mm. Në LightHouse MAX 2 m2, qasja nga përpara mund të bëhet ose duke përdorur dy dyert e brendshme të lakuara ose nëse kërkohet akses i plotë, thjesht mbyllni të gjithë pjesën e përparme!
Për këtë model duhet theksuar gjithashtu se produkti furnizohet në 2 kuti për shkak të kufizimeve të peshës dhe përdorimit manual.

2.4mx 2.4mx2m
Specifikimet kryesore të LightHouse MAX:
• Materiali i rëndë Tri-Layer 600 Denier me astar të veçantë reflektues LightHouse ULTRALUX
• Zipa cilësorë me rreshta të dyfishtë Tivax që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa
• Kornizë - shtylla me diametër 22 mm ose 25 mm me qoshe metalike të salduara - duke ofruar forcë dhe jetëgjatësi maksimale
• Të gjitha daljet për ajrin dhe kabllot janë me rreshtim të dyfishtë dhe të ngushtë me çelësa tërheqës në secilën rreshtim
• Të gjitha çorapet më të mëdha të nxjerrjes përfitojnë nga mbulesat e jashtme të ngjitshme Velcro për të ndaluar dritën kur nuk janë në përdorim
• Shufra mbështetëse çatie me skaje gome për kapje të fortë
• Tabaka futëse e papërshkueshme nga uji
• 4 x rripa filtri
• Rripat e dorës me velcro për fiksimin e kabllove dhe telave
• Kapëse dere në të gjitha dyert për fiksim kur janë të hapura
• Jepet në një çantë prej pëlhure

Specifikat e produktit:
Diametri i shtyllës: 25 mm
4 opsione në nxjerrje, përmes çatisë ose anash
2 x tabaka futëse e papërshkueshme nga uji me një copë
1 x hyrje anësore bazë me një gjëndër kanali 300 mm (12").
4 çorape x inline 300 mm (12”) për përdorim me ndriçim me ftohje me ajër
4 x 100 mm (4”) gjilpëra kabllosh
6 x vrima ajri pasive të nivelit të ulët me rrjetë të imët (kundër grimeve).
Gjithashtu përfshin mbulesa rezistente ndaj dritës kur nuk përdoret
2 x dyer anësore, plus derë të madhe të pasme për qasje të lehtë në prerje
8 x rripa filtri

Rekomandime:
Për instalimin e katër llambave - 4 x 600 W HID
Madhësia minimale e rekomanduar e ventilatorit për nxjerrjen - 150 mm (6")
SHËNIM: Kjo tendë do të mbajë një ventilator brenda çorapeve 300 mm.
Në LightHouse MAX 2.4 m2, qasja nga përpara mund të bëhet ose duke përdorur dy dyert e brendshme të lakuara ose nëse kërkohet akses i plotë, thjesht mbyllni të gjithë pjesën e përparme!
Për këtë model duhet theksuar gjithashtu se produkti furnizohet në 2 kuti për shkak të kufizimeve të peshës dhe përdorimit manual.

3 m x 2 m x 2 m
Specifikimet kryesore të LightHouse MAX:
• Materiali i rëndë Tri-Layer 600 Denier me astar të veçantë reflektues LightHouse ULTRALUX
• Zipa cilësorë me rreshta të dyfishtë Tivax që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa
• Kornizë - shtylla me diametër 22 mm ose 25 mm me qoshe metalike të salduara - duke ofruar forcë dhe jetëgjatësi maksimale
• Të gjitha daljet për ajrin dhe kabllot janë me rreshtim të dyfishtë dhe të ngushtë me çelësa tërheqës në secilën rreshtim
• Të gjitha çorapet më të mëdha të nxjerrjes përfitojnë nga mbulesat e jashtme të ngjitshme Velcro për të ndaluar dritën kur nuk janë në përdorim
• Shufra mbështetëse çatie me skaje gome për kapje të fortë
• Tabaka futëse e papërshkueshme nga uji
• 4 x rripa filtri
• Rripat e dorës me velcro për fiksimin e kabllove dhe telave
• Kapëse dere në të gjitha dyert për fiksim kur janë të hapura
• Jepet në një çantë prej pëlhure

Specifikat e produktit:
Diametri i shtyllës: 25 mm
4 opsione në nxjerrje, përmes çatisë ose anash
2 x tabaka futëse e papërshkueshme nga uji me një copë
1 x hyrje anësore bazë me një gjëndër kanali 300 mm (12").
4 çorape x inline 300 mm (12”) për përdorim me ndriçim me ftohje me ajër
4 x 100 mm (4”) gjilpëra kabllosh
6 x vrima ajri pasive të nivelit të ulët me rrjetë të imët (kundër grimeve).
Gjithashtu përfshin mbulesa rezistente ndaj dritës kur nuk përdoret
2 x dyer anësore, plus derë të madhe të pasme për qasje të lehtë në prerje
8 x rripa filtri

Rekomandime:
Për konfigurimin e llambave katër deri në gjashtë - 4 x 1000 W ose 4 x 600 W plus 2 x 400 W.
Madhësia minimale e rekomanduar e ventilatorit për nxjerrjen - 150 mm (6")
SHËNIM: Kjo tendë do të mbajë një ventilator brenda çorapeve 300 mm. Në LightHouse MAX 3 m, qasja nga përpara mund të bëhet ose duke përdorur dy dyert e brendshme të lakuara ose nëse kërkohet akses i plotë, thjesht mbyllni të gjithë pjesën e përparme!
Për këtë model duhet theksuar gjithashtu se produkti furnizohet në 2 kuti për shkak të kufizimeve të peshës dhe përdorimit manual.

3 m x 3 m x 2 m
Specifikimet kryesore të LightHouse MAX:
• Materiali i rëndë Tri-Layer 600 Denier me astar të veçantë reflektues LightHouse ULTRALUX
• Zipa cilësorë me rreshta të dyfishtë Tivax që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa
• Kornizë - shtylla me diametër 22 mm ose 25 mm me qoshe metalike të salduara - duke ofruar forcë dhe jetëgjatësi maksimale
• Të gjitha daljet për ajrin dhe kabllot janë me rreshtim të dyfishtë dhe të ngushtë me çelësa tërheqës në secilën rreshtim
• Të gjitha çorapet më të mëdha të nxjerrjes përfitojnë nga mbulesat e jashtme të ngjitshme Velcro për të ndaluar dritën kur nuk janë në përdorim
• Shufra mbështetëse çatie me skaje gome për kapje të fortë
• Tabaka futëse e papërshkueshme nga uji
• 4 x rripa filtri
• Rripat e dorës me velcro për fiksimin e kabllove dhe telave
• Kapëse dyersh në të gjitha dyert për fiksim kur janë të hapura
• Jepet në një çantë prej pëlhure

Specifikat e produktit:
Diametri i shtyllës: 25 mm
4 opsione në nxjerrje, përmes çatisë ose anash
2 x tabaka futëse e papërshkueshme nga uji me një copë
1 x hyrje anësore bazë me një gjëndër kanali 300 mm (12").
4 çorape x inline 300 mm (12”) për përdorim me ndriçim me ftohje me ajër
4 x 100 mm (4”) gjilpëra kabllosh
6 x vrima ajri pasive të nivelit të ulët me rrjetë të imët (kundër grimeve).
Gjithashtu përfshin mbulesa rezistente ndaj dritës kur nuk përdoret
2 x dyer anësore, plus derë të madhe të pasme për qasje të lehtë në prerje
8 x rripa filtri

Rekomandime:
Për instalimin e llambave katër deri në gjashtë - 4 x 1000 W ose 6 x 600 W
Madhësia minimale e rekomanduar e ventilatorit për nxjerrjen - 200 mm (8")
SHËNIM: Kjo tendë do të mbajë një ventilator brenda çorapeve 300 mm. Në LightHouse MAX 3 m2, qasja nga përpara mund të bëhet ose duke përdorur dy dyert e brendshme të lakuara ose nëse kërkohet akses i plotë, thjesht mbyllni të gjithë pjesën e përparme!
Për këtë model duhet theksuar gjithashtu se produkti furnizohet në 2 kuti për shkak të kufizimeve të peshës dhe përdorimit manual.

1.5mx 1.5mx2.2m
Specifikimi i bërthamës së LightHouse MAX XL:
• Materiali i rëndë Tri-Layer 600 Denier me astar të veçantë reflektues LightHouse ULTRALUX
• Zipa cilësorë me rreshta të dyfishtë Tivax që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa
• Kornizë - shtylla çeliku 25 mm me qoshe metalike të salduara - që ofron forcë dhe jetëgjatësi maksimale
• Të gjitha daljet për ajrin dhe kabllot janë me rreshtim të dyfishtë dhe të ngushtë me çelësa tërheqës në secilën rreshtim
• Të gjitha çorapet më të mëdha të nxjerrjes përfitojnë nga mbulesat e jashtme të ngjitshme Velcro për të ndaluar dritën kur nuk janë në përdorim
• Shufra mbështetëse çatie me skaje gome për kapje të fortë
• Tabaka futëse e papërshkueshme nga uji
• 4 x rripa filtri
• Rripat e dorës me velcro për fiksimin e kabllove dhe telave
• Kapëse dere në të gjitha dyert për fiksim kur janë të hapura
• Jepet në një çantë prej pëlhure

Specifikat e produktit:
Diametri i shtyllës: 25 mm
2 opsione në nxjerrje, përmes çatisë ose anash
1 x hyrje anësore bazë me një gjëndër kanali 300 mm (12").
2 çorape x inline 300 mm (12”) për përdorim me ndriçim me ftohje me ajër
2 x 100 mm (4”) gjilpëra kabllosh
3 x ndenja ajri pasive të nivelit të ulët me rrjetë të imët (anti grime).
Gjithashtu përfshin mbulesa rezistente ndaj dritës kur nuk përdoret
2 x dyer anësore, plus derë të madhe të pasme për qasje të lehtë në prerje
4 x rripa filtri

Rekomandime:
Përshtatet me shumicën e sistemeve të rritjes dhe është ideal për Sistemin Master PLANT!T eros IV.
Për konfigurimin e një llambë të vetme - deri në 1000 W HID.
Madhësia minimale e rekomanduar e ventilatorit për nxjerrjen - 125 mm (5”)
SHËNIM: Kjo tendë do të mbajë një ventilator brenda çorapeve 300 mm.

3m x 1.5mx 2.2m
Specifikimi i bërthamës së LightHouse MAX XL:
• Materiali i rëndë Tri-Layer 600 Denier me linjën speciale reflektuese LightHouse ULTRALUX
• Zipa cilësorë me rreshta të dyfishtë Tivax që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa
• Kornizë - shtylla çeliku 25 mm me qoshe metalike të salduara - që ofron forcë dhe jetëgjatësi maksimale
• Të gjitha daljet për ajrin dhe kabllot janë me rreshtim të dyfishtë dhe të ngushtë me çelësa tërheqës në secilën rreshtim
• Të gjitha çorapet më të mëdha të nxjerrjes përfitojnë nga mbulesat e jashtme të ngjitshme Velcro për të ndaluar dritën kur nuk janë në përdorim
• Shufra mbështetëse çatie me skaje gome për kapje të fortë
• Tabaka futëse e papërshkueshme nga uji
• 4 x rripa filtri
• Rripat e dorës me velcro për fiksimin e kabllove dhe telave
• Kapëse dere në të gjitha dyert për fiksim kur janë të hapura
• Jepet në një çantë prej pëlhure

Specifikat e produktit:
Diametri i shtyllës: 25 mm
4 opsione në nxjerrje, përmes çatisë ose anash
2 x tabaka futëse e papërshkueshme nga uji me një copë
1 x hyrje anësore bazë me një gjëndër kanali 300 mm (12").
4 çorape x inline 300 mm (12”) për përdorim me ndriçim me ftohje me ajër
4 x 100 mm (4”) gjilpëra kabllosh
4 x vrima ajri pasive të nivelit të ulët me rrjetë të imët (anti grime).
Gjithashtu përfshin mbulesa rezistente ndaj dritës kur nuk përdoret
2 x dyer anësore, plus derë të madhe të pasme për qasje të lehtë në prerje
8 x rripa filtri

Rekomandime:
Për instalimin e dy deri në tre llamba - 2 x 1000 W ose 2 x 600 W plus 1 x 400 W.
Madhësia minimale e rekomanduar e ventilatorit të nxjerrjes – 150 mm (6”)
SHËNIM: Kjo tendë do të mbajë një ventilator brenda çorapeve 300 mm. Në LightHouse MAX XL 3 m, qasja nga përpara mund të bëhet ose duke përdorur dy dyert e brendshme të lakuara ose nëse kërkohet akses i plotë, thjesht mbyllni të gjithë pjesën e përparme!
SHËNIM: Për këtë model duhet të theksohet gjithashtu se produkti furnizohet në 2 kuti për shkak të kufizimeve të peshës dhe përdorimit manual.

3 m x 3 m x 2.2 m
Specifikimi i bërthamës së LightHouse MAX XL:
• Materiali i rëndë Tri-Layer 600 Denier me astar të veçantë reflektues LightHouse ULTRALUX
• Zipa cilësorë me rreshta të dyfishtë Tivax që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa
• Kornizë - shtylla çeliku 25 mm me qoshe metalike të salduara - që ofron forcë dhe jetëgjatësi maksimale
• Të gjitha daljet për ajrin dhe kabllot janë me rreshtim të dyfishtë dhe të ngushtë me çelësa tërheqës në secilën rreshtim
• Të gjitha çorapet më të mëdha të nxjerrjes përfitojnë nga mbulesat e jashtme të ngjitshme Velcro për të ndaluar dritën kur nuk janë në përdorim
• Shufra mbështetëse çatie me skaje gome për kapje të fortë
• Tabaka futëse e papërshkueshme nga uji
• 4 x rripa filtri
• Rripat e dorës me velcro për fiksimin e kabllove dhe telave
• Kapëse dere në të gjitha dyert për fiksim kur janë të hapura
• Jepet në një çantë prej pëlhure

Specifikat e produktit:
Diametri i shtyllës: 25 mm
2 opsione në nxjerrje, përmes çatisë ose anash
1 x hyrje anësore bazë me një gjëndër kanali 300 mm (12").
2 çorape x inline 300 mm (12”) për përdorim me ndriçim me ftohje me ajër
3 x 100 mm (4”) gjendra kabllosh
6 x vrima ajri pasive të nivelit të ulët me rrjetë të imët (kundër grimeve).
Gjithashtu përfshin mbulesa rezistente ndaj dritës kur nuk përdoret
2 x dyer anësore, plus derë të madhe të pasme për qasje të lehtë në prerje
4 x rripa filtri

Rekomandime:
Për instalimin e llambave katër deri në gjashtë - 4 x 1000 W ose 6 x 600 W.
Madhësia minimale e rekomanduar e ventilatorit për nxjerrjen - 200 mm (8")
SHËNIM: Kjo tendë do të mbajë një ventilator brenda çorapeve 300 mm. Në LightHouse MAX XL 3 m2, aksesi nga përpara mund të bëhet ose duke përdorur dy dyert e brendshme të lakuara ose nëse kërkohet akses i plotë, thjesht mbyllni të gjithë pjesën e përparme!
SHËNIM: Për këtë model duhet të theksohet gjithashtu se produkti furnizohet në 2 kuti për shkak të kufizimeve të peshës dhe përdorimit manual.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi