Tenda e Klonit të Bardhë të Lighthouse - 0,7mx 0,5mx 0,9m


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£90.00

Përshkrim

Kjo është pikërisht ajo që ju mungonte. Një tendë e vogël për shumim, kjo njësi gjithashtu mund të kthehet në këmbë dhe të përdoret si një tendë e vogël rritjeje më vete. Dizajni i shkëlqyer dhe cilësia e lartë e bëjnë atë një domosdoshmëri. Pjesa e brendshme është e veshur me një sipërfaqe të brendshme të bardhë shumë reflektuese e cila siguron një përhapje më homogjene të dritës nga reflektimi difuz. ideale për përdorim me ndriçim LED dhe çipa me ngjyra/gjatësi vale të ndryshme, sipërfaqja e brendshme e bardhë funksionon shkëlqyeshëm me çdo lloj drite rritjeje. Drita shpërndahet në të gjitha drejtimet, me depërtim të shkëlqyer në tendë dhe pa pika të nxehta.

Pikat kryesore të shitjes:
• Nxjerrja nëpërmjet dy çorape 100 mm (4”).
• Nxjerrja pasive e ajrit të pajisur me rrjetë të imët (anti-marike).
• Përfshirë tabaka integrale e papërshkueshme nga uji
• Zipa cilësorë Tivax me rreshta të dyfishtë që janë të lehtë për t'u përdorur dhe ofrojnë mbrojtje të mirë ndaj dritës pa pengesa

Specifikimet teknike:
• Madhësia: 700 mm x 500 mm x 900 mm (kur ndodhet në një skaj të gjatë si tendë shumimi)
• Materiali Tri-Layer 210 Denier me astar reflektues special LightHouse WHITE
• Korniza kryesore e bërë nga shtylla çeliku 16 mm me qoshe najloni

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi