Tenda e Bardhe LightHouse 3 x 2 x 2m


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£425.00

Përshkrim

Për kultivuesin që favorizon ndriçimin LED, kjo ofertë premium nga LightHouse është zgjedhja përfundimtare e tendës. Përveç detajeve dhe cilësisë së lartë që mund të prisni nga tendat LightHouse, pjesa e brendshme e LightHouse WHITE është e veshur me një sipërfaqe të brendshme të bardhë shumë reflektuese.

Krahasuar me një shtresë argjendi konvencionale, kjo siguron një shpërndarje më homogjene të dritës. Kjo jep një dritë më të barabartë nga patate të skuqura me ngjyra të ndryshme dhe ndihmon me depërtimin e qëndrueshëm të tendës. Nëse keni investuar në ndriçimin premium LED, mos u zhgënjeni nga tenda juaj: kaloni në LightHouse WHITE për një dizajn optimal të krijuar posaçërisht për LED.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi