Ballast i kontrollueshëm Lumatek 630w DE CMH


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£138.50

Përshkrim

Ky çakëll dixhital i besueshëm është përdorur me sukses në objektet e kultivimit përreth fjalës dhe përdor teknologjinë e frekuencës së lartë për të ndezur dhe funksionuar me efikasitet llambat 630W Metal Halide Qeramike me dy skaje (DE) (e njohur edhe si CMH/CDM/LEC).

Teknologjia CMH krijon nivele të larta PAR/PPF me energji me nxehtësi të ulët dhe dritë me spektër të plotë e cila është më afër dritës së diellit dhe prodhon rritje më të shëndetshme të bimëve dhe rendiment më të madh. Me një CRI (Colour Rendering Index) prej >90%, CMH është perfekt për rritjen e produkteve me cilësi të lartë dhe nxjerrjen e vajit esencial.

Ky çakëll është për përdorim me llambën Lumatek 630W DE CMH (disponohen 4200K Dritë Dite dhe 3100K Agro).

Për siguri, ky çakëll përdor mbrojtjen e qarkut të plotë, duke përfshirë qarkun e hapur/të shkurtër, mbi temperaturën, mbi/tensionin e ulët, fundin e jetëgjatësisë/korrigjimit të llambës dhe shtypjen e EMI.

Shtimi i ri i aftësisë Control ju lejon të monitoroni dhe rregulloni me lehtësi mjedisin e dhomës tuaj të rritjes (koha e ndriçimit, lindja/perëndimi i diellit, zbehja dixhitale 1%, etj.). Thjesht duke lidhur panelin dixhital Lumatek (shitet veçmas) në portën TRS "Link" në çakëll tuaj të kontrollueshëm.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi