Lumatek ATS 200W Pro


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£259.50

Përshkrim

Specifikimi më i lartë Lumatek ATS200W Pro LED është një pajisje me peshë të lehtë që prodhon nivele të larta të PPF prej 508 µmol/s dhe një efikasitet fotoni (efikasiteti i pajisjes) prej 2,5 µmol/J, duke mbuluar në mënyrë perfekte zona rritjeje deri në 0,8×0,8 m. .

Karakteristikat:
• Efikasitet i lartë 2,5 µmol/J
• Prodhim i lartë PPF për intensitet të lartë 508 µmol/s
• Drejtues LED Lumatek me cilësi të lartë
• Teknologji e re e mbulesës mbrojtëse Clear Glue në shufrat LED
• LED-et e koshit të sipërm - spektër i plotë i balancuar
• Përmirësimi i përhapjes dhe uniformitetit të dritës
• Kontroll i jashtëm me Lumatek Control Panel Plus 2.0
• Dizajn kompakt ideal për sipërfaqe deri në 0,8mx0,8m
• Plotësisht i zbehtë
• Montimi Plug & Play i përshtatshëm për përdoruesit

Artikujt e përfshirë:
• 1 x ATS200W Pro LED pajisje me drejtues
• 1 x Kabllo rryme 230V
• 1 x 0-10V Dimmer Dritash + Velcro
• 2 x varëse kabllosh metalike
• 1 x Manual

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi