Drita e rritjes LED Lumatek ATTIS 200w


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£220.00

Përshkrim

Gama e LED-ve krijojnë një përhapje uniforme të dritës në një distancë të shkurtër nga kultura, duke mundësuar depërtim të mirë të tendës pa pika të nxehta dhe nxehtësi të tepërt. Lavamani inovativ i nxehtësisë dhe përdorimi i konvekcionit natyror pasiv ka eliminuar nevojën për një ventilator, duke reduktuar daljen e zhurmës dhe duke rritur ndjeshëm jetëgjatësinë e pajisjes pasi nuk ka pjesë lëvizëse.

Spektri i plotë
Zgjidhjet e dritës rritëse të Lumatek LED përdorin një përzierje LED të bardhë, të kuqe të thellë dhe shumë të kuqe për të prodhuar një burim drite shumë efikas të kalibruar për të siguruar intensitet të lartë, prodhim të qëndrueshëm dhe uniform për thithjen optimale të dritës.

Gjeneratat e mëparshme të dritave të rritjes LED përdorën një përzierje të LED-ve blu mbretërore dhe të kuqe të thellë për të synuar majat e përthithjes së klorofilit. Ndërsa këto zgjidhje funksionuan në mënyrë adekuate, ato humbën spektra të rëndësishëm për rritjen cilësore të bimëve, mungonin depërtimi përmes tendave të dendura dhe siguruan shikueshmëri të dobët për inspektimin dhe mirëmbajtjen e dhomave të rritjes.

Ftohje pasive
Dizajni inovativ i Lumatek dhe avancimi në teknologjinë LED ka prodhuar një dritë LED të rritjes me fuqi të lartë me ftohje me konvekcion pasiv. Ky dizajn pa ventilator nënkupton mungesën e pjesëve të lëvizshme, kështu që pajisjet LED Lumatek janë jashtëzakonisht të qëndrueshme me një jetëgjatësi të gjatë dhe funksionojnë në heshtje.

Veçoritë
• Efikasitet i lartë 2.3 µmol/J
• Prodhim i lartë PPF për intensitet të lartë 690 µmol/s
• Drejtues LED Lumatek me cilësi të lartë
• LED të koshit të sipërm
• Spektër i plotë i balancuar
• Dizajn kompakt ideal për sipërfaqe 1m2 rritjeje
• Plotësisht i zbehtë
• Plug & Play

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi